www.vios-club.com

 ติดต่อโฆษณา webmaster@vios-club.com

Adidas Originals Stan Smith Goedkoop

ถาม-ตอบ ทุกเรื่องเกี่ยวกับเครื่องเสียง

Moderator: spiderman

Adidas Originals Stan Smith Goedkoop

Postby Baker2 » Wed Jan 11, 2017 3:48 pm

Adidas Originals Stan Smith Goedkoop
Image

Vergeet Collection Pharrell's "Super Color" die ons 50 monochrome kleurstellingen van de steeds klassieke adidas Superstar? Het lijkt erop dat de drie strepen was zo dol op dat de samenwerking dat het merk een vergelijkbare esthetiek brengt
de Adidas Originals Stan Smith heren. Dat klopt, de tennis-klassieker is terug te keren dit voorjaar 2016 seizoen in een aantal eenvoudige, maar levendige kleurstellingen die behoren tot de categorie met snoep-gecoate bovendeel gedoopt in de wil van seafoam groen, royal blue, of een pastel mandarijn adicolor. Het bovendeel zelfs plaatsvervanger op basis van een gladde matte basis om micro-perforaties, afhankelijk van de schaduw.

De Adidas Originals Stan Smith dames en luipaard print vormen een stijlvolle combinatie, zoals je kunt zien in deze nieuwste look voor de tijdloze tennis sneaker. De exotische vertolking van de Stan Smith is voorzien van een faux-pony haar bovenkant met de altijd-in-stijl luipaard print over zijn geheel, gedetailleerd met zwart leer. De gedurfde look voor de Stan Smith dat is net zo aantrekkelijk voor mannen en vrouwen is nu aangekomen bij geselecteerde Adidas Originals retailers internationaal.

Het nemen van de standaard witte en groene versie van de Adidas Originals Stan Smith Online Bestellen, Originals presenteert de iconische sneaker met een twist voor deze laatste uitgave voor vrouwen. Gaan met de beproefde en ware colorway, ontvangt de klassieke tennis sneaker de toegevoegde bonus van een zig-zag gestikt drie strepen langs elke kant voor een unieke en leuke nieuwe look. Deze nieuwe vrouwen Adidas Originals Stan Smith Bestellen is nu aankomen op select Adidas Originals distributeurs over de hele wereld.

Er is geen ontkennen van de legendarische status van Adidas Originals Stan Smith Goedkoop model, en sinds zijn terugkeer van het merk is niet verlegen om te experimenteren met verschillende stijlen, kleuren en variaties van de sneaker geweest. Dat blijkt als het merk kijkt naar de winter met deze wilde vertolking dat klaar is voor alle omstandigheden. Bekend om zijn lage-top look, deze versie in plaats daarvan krijgt een high-top upgrade, met een volle vacht bovenste om je warm en comfortabel te houden als de temperatuur daalt. De beroemde tabblad hak en zool blijven op de sneaker alleen maar om de iconische blik in tact te houden, want zonder dat de schoen zou niet herkenbaar zijn.
Baker2 Offline

สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 11, 2017 3:27 pm


Return to เครื่องเสียงรถยนต์ โชว์-ปรึกษา-แลกเปลี่ยนความรู้

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


cron