www.vios-club.com

 ติดต่อโฆษณา webmaster@vios-club.com

NIKE AIR MAX 90 ULTRA Goedkope echte

ถาม-ตอบ ทุกเรื่องเกี่ยวกับเครื่องเสียง

Moderator: spiderman

NIKE AIR MAX 90 ULTRA Goedkope echte

Postby Alstona7 » Fri Aug 11, 2017 10:15 am

Naarmate de 25-jarig bestaan ​​van de NIKE AIR MAX 90 ULTRA Goedkope echte komt, lijkt het erop dat Nike nog een laatste verrassing heeft op zijn mouw voor fans van de O.G. "Infrarood" look.Just toen we dachten dat het merk zijn opties had uitgeput met "Cork" en "Croc" variaties van de iconische kleurweg, vond Nike een manier om het nieuwe leven in de nekbrekende stijl te ademen. Bekend als de Air Max 90 Ultra Essential, volgt dit model in de voetsporen van eerdere Essential releases door de materialen te strippen voor een lichtgewicht en gemoderniseerde bouw. Het is bereikt dankzij technologie zoals Hypefuse en ingenieursnetwerk, wat betekent dat deze 90's comfortabeler zullen zijn, terwijl ze nog steeds zo stijlvol blijven. Deze zijn al begonnen te popelen - en snel uitverkocht in vele maten - op overzeese locaties zoals Afew, maar wij 'Horen dat een stateide drop in de werken is.

Ter voorbereiding van de Air Max Day van dit jaar, laat Nike een ton sneakers los en de NIKE AIR MAX 90 ULTRA Zwart Online Kopen is een van de eerste om te laten vallen. Het iconische Air Max 90 silhouet wordt bijgewerkt met een veel lichter ontwerp dat gebruik maakt van Ultra zolen en Flyknit bovenkanten. Naast de originele infraroodkleuren zullen er ook paren komen in "Multicolor", "College Navy", "Oreo", "Rough Green" en de vrouwelijke exclusieve "White / Laser Pink." De laatste update Naar de altijd aanwezige Nike Air Max 90, de Ultra 2.0-iteratie, arriveert om de koele voorjaarsbriesjes te begroeten met een Cool Gray colorway. Door de algehele bijgewerkte Air Max 90 Ultra te wijzigen, heeft de 2.0-variant een one-piece breathable mesh upper met stevig op modderwanden en een lichtgewicht zool. Deze kleurweg heeft niets anders dan Cool Gray van boven naar beneden, behalve de Nike en Air Max branding op de hielen en tongen.

Vieringen voor de 20ste verjaardag van de Nike Air Max 95 zijn in volle gang, maar vergeet niet de NIKE AIR MAX 90 ULTRA Roze Bestellen nog maar. Hoewel er geen melding is gemaakt van een 25 jarig bestaan, zijn drie Air Max 90 Ultra Breeze Plus QS-releases tijdig aangekomen. Elk paar kiest voor bovenlingen die meestal een kleur hebben, met de optie 'Pure Platinum', 'Racer Blue' en 'Black' om uit te kiezen. Maar het echte hoogtepunt hier is de nieuwe constructie, die niet verward zou moeten zijn met die van de Air Max 90 Ultra BR. De Air Max 90 Ultra Breeze Plus QS bestaat uit een open maas met grote openingen om voldoende ademend te laten zomer. Elders blijven de belangrijkste elementen van de 90's hetzelfde, waaronder de ondertekening midsole en gevormde branding.

Air Max Day is maar twee weken weg en het lijkt erop dat Nike een aantal grote plannen heeft om de 28ste verjaardag van een van zijn meest gesogte innovaties te vieren. Terwijl de gloednieuwe "Patch" -regeling al te laat was, kan het heel erg zijn Welnu, wees een andere Air Max sneaker op de manier die iedereen's aandacht vastlegt. De NIKE AIR MAX 90 ULTRA Wit Nederland Moire "Holographic" kan daar zeker voor zorgen. Voor de laatste week is de levendige loper een basis kleurenschema, tot de juiste hoeveelheid licht reflecteert van zijn bovenkant, waardoor een holografische illusie ontstaan. Het lijkt op de nieuwe XENO-technologie van Adidas, die hetzelfde effect oplevert dat meer aan het oog biedt dan uw typische 3M reflecterende materiaal. Een release date is nog niet bekend, maar met meer lekte beelden die op het internet surfen, hoeft u misschien niet Houd je adem te lang.

The NIKE AIR MAX 90 ULTRA Blauw Kopen is in de komende maart van de debuut silhouet 30-jarig bestaan ​​gevierd. Dat betekent niet dat Nike Sportswear niets in de winkel heeft voor de iconische AM90, aangezien de nieuw geïntroduceerde Nike Air Max 90 Ultra op 2 maart 2017 in 6 kleurenwegen zal verschijnen. We hebben al gezien als premium NikeLab Helmed creations drop met accenten van suede en leer, maar hier geniet de Nike Air Max 90 Ultra van een geüpdatet Ultra Outsole voor een extra lichtgewicht rit, terwijl het verleden wordt verwezen door de iconische infrarood kleurweg. Andere opties zijn onder andere een opvallende Multi-Color selectie, met de bijgewerkte Flyknit-constructie doorheen, een Oreo-esthetiek, een head-turning Game Royal, Iguana Olive, en een OG Concord Colorway exclusief voor vrouwen.
Alstona7 Offline

สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
 
Posts: 2
Joined: Fri Aug 11, 2017 10:11 am


Return to เครื่องเสียงรถยนต์ โชว์-ปรึกษา-แลกเปลี่ยนความรู้

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests


cron